Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3361

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nederlandse peilrapporten rechtsgeldig in Duitsland punt 18 Sep 2014 16:54
2014-09-18-epc8.jpgWat veel mensen al wisten of vermoeden is vandaag door een mail wisseling tussen het Nederlandse AT en de Duitse tegenhanger bevestigd. Vanaf heden is het voor het AT mogelijk om de door hen gewonnen bewijslast omtrent illegale uitzendingen door te geven aan de Duitse collega's om daar een sterke(re) zaak te vormen en zo de (Nederlandse) piraat alsnog te bestraffen.

Bovenstaande houdt praktisch in dat een peilrapport van het AT gebruikt kan worden in Duitsland door de BNA en omgekeerd. Hiermee heeft het AT de mogelijkheid om in Duitsland gesitueerde zenders gericht op Nederlandse luisteraars alsnog te pakken, al is het met een omweg.

In de documentatie die door de illegale zender "Dakota" is ontvangen doet het AT de gehele geschiedenis van dit station uit de doeken inclusief de gegevens van zijn laatste uitzending. Dit alles in de hoop dat de BNA er iets mee kan, om in de woorden van Theo te spreken "Hopelijk kun je verder met deze informatie, succes !". Is dit dan de doodsteek voor de Nederlandse piraat op Duits grondgebied?

De documenten ontvangen door de "Dakota" zijn HIER na te lezen.

Trefwoorden: nederlandse at<< Terug