Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3386

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Ook apparatuur Hakselploeg 3 vernield punt 10 Nov 2014 13:31
2014-11-10-EPC_0090.JPGAfgelopen weekend was het weer de beurt aan de Hakselploeg 3 om muziek de ether in te slingeren en hiermee vele mensen een plezier te doen. Dit alles zoals het in de piraterij normaal is zonder vergunning of gunning op de 97.00MHz, en te horen in een groot deel van Twente.

Tot zaterdag begin van de middag er ineens geen signaal meer was, het Agentschap Telecom was aanwezig en constateerde zoals al vele malen de laatste maanden dat ook deze installatie onbemand was opgesteld en er dus geen boete gegeven kon worden aan de grondeigenaar. Vervelend voor een gemiddelde BOA die vanuit het hoge noorden komt rijden om mensen in Twente te beboeten voor iets waar je vele mensen een plezier mee doet.

Aanwezig op de locatie waren dit keer Jelle Russchen en Albert de Boer, en met die laatste naam weet je als onbemand station genoeg, de tang gaat in de coax en alle andere breekbare onderdelen zullen gebroken zijn. En dit was dus ook het geval, o.a. de stroomvoorziening en de kast zelf waren gesloopt en de gebruikte coax doorgeknipt, sterk stukje vakwerk van de heren met als doel het beëindigen van de uitzending.

Ondanks de molestatie en de vraag of ze het recht daar toe hebben was de Hakselploeg een aantal uren later opnieuw te beluisteren middels de 97.00MHz met een volledig nieuwe opstelling. Foto's van de toegebrachte schade zijn hier te vinden.

​Names het EPC team bedankt voor de platen en tot volgend jaar!

Trefwoorden:<< Terug