Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3458

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Extra luisterposten voor Etherpiraten streams toegevoegd!! punt 20 Dec 2014 19:03
2014-12-20-39 luisterposten EPC streams.pngDe afgelopen maanden zijn er weer een zestal extra luisterposten in gebruik genomen voor onze etherpiraten streams!!
Met het toevoegen van de luisterposten hopen wij nog meer diversiteit te kunnen aanbieden uit de diverse provincies van Nederland.

De zes nieuwe luisterposten zijn toegevoegd in de provincie Drenthe Pesse, Overijsel (Staphorst, Vriezenveen, Hengelo(ov), Haaksbergen), Gelderland(Didam) en Moormeland Duitsland.
Een compleet overzicht met alle luisterposten is terug te vinden na het inloggen in het menu onder "Etherpiraten.com > Streams". Op deze manier kan je snel zien wat jouw dichtstbijzijnde luisterpost is om eventueel een stream aanvraag in te dienen wanneer je gaat uitzenden. De stream aanvragen zijn uiteraard alleen zichtbaar voor de streamers, om het kat en muis spelletje niet al te makkelijk te maken!!

Mocht jij ook graag een luisterpost willen worden en woon je in de omgeving van (Noordwolde, Olderberkoop, Jubbega, Drachten) of (Buitenpost, Grotegast, Grijpskerk, Zuidhorn,Oldehove) of (Heerde, Wijhe, Raalte, Deventer, Epe, Nunspeet) is er zeker nog een plekje voor je vrij. Mocht je ergens anders wonen en denk je dat ook jouw locatie een goede toevoeging is aan onze reeds 39 luisterposten voor de streams, laat het dan natuurlijk ook weten via de E-mail of een Privé bericht aan Ontvangst Emmen.

Trefwoorden: luisterposten<< Terug