Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3459

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Abrupt einde 'Ster van Twente' 2014 punt 28 Dec 2014 14:15
2014-12-28-Uw10YxU.jpgVanmiddag kort voor twee uur was het ineens gebeurd met de Combinatie Twente & de Swingtop formatie (ook wel 'De Ster' genoemd) vanuit Neede (gemeente Berkelland, provincie Gelderland), draaiende middels de 94.50MHz was er sinds kerstavond al muziek te horen maar opeens werd het wel heel stil op de frequentie.

Al snel bleek het Agentschap Telecom aanwezig te zijn, bijgestaan door een tweetal politie auto's en bijbehorend personeel. De zender en bijbehorende attributen waren geplaatst in een zeecontainer, ondanks deze maatregelen was het voor het AT mogelijk om o.a. de stuurzender en de tussentrap te ontmantelen. Naast het in beslag nemen van deze spullen zijn er ook ter plaatse onderdelen vernield, dit keer een accupool van de aggregaat en de coax connector was rigoureus verwijderd.

Het lijkt er dat deze actie van het AT een einde heeft gemaakt aan de 2014 editie van 'De Ster' en dat de zender niet retour gaat komen. Heren (en dames) bedankt voor de grote hoeveelheid platen en succes met de eventuele wederopbouw namen het EPC team!

Trefwoorden:<< Terug