Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3462

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Donker blauwe VW T5 gezocht i.v.m. inbraak Losser! punt 03 Jan 2015 20:12
2015-01-03-eyC4BiW222222.jpgNaar aanleiding van onze eerdere bericht omtrent de diefstal bij de Radio LPD & Radio Maximaal te Losser (Twente, Overijssel) zijn er een aantal tips binnengekomen bij de mensen achter deze stations. Herhaaldelijk kwam het verhaal omtrent een donker-blauwe T5 naar voren en hier zijn we dan ook naar op zoek. Deze bus heeft zeer waarschijnlijk iets te maken met de diefstal van de studio apparatuur 28 December 2014.

De bus is te herkennen aan de volgende kenmerken; Volkswagen Transporter T5 met dubbele cabine, chromen treeplanken aan zijkant met zwarte instap, dubbele klapdeur achter en waarschijnlijk aan beide kanten een schuifdeur voor de achterbank. Verder lichtmetalen 'sportvelgen', voor de rest heeft de bus veel weg van de bij dit bericht toegevoegde foto, dit is dus NIET de bus zelf en slechts een afbeelding gevonden middels Google.

Mocht je meer informatie hebben omtrent de inbraak die je nog niet gemeld hebt of weten van wie deze bus zou kunnen zijn kun je contact opnemen middels het berichten systeem van EPC stuur dan een berichtje naar gebruiker Oehoe. Voor de 'gouden tip' wordt een passende beloning uitgeloofd.

Trefwoorden: omtrent bus<< Terug