Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3465

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel FM omroepband wederom voller gepropt!! punt 13 Jan 2015 23:59
2015-01-13-2014-11-26 12.17.47.jpgDe afgelopen dagen is de FM omroepband wederom voller gepropt met weer 2 nieuwe (steun) zenders. De (steun) zenders zijn toegevoegd in Hoogeveen door Freez FM en in Oosterwolde (daar zijn ze weer) Radio NL.

Op 15-10-2013 werd door Rebecca beheer BV al een aanvraag ingediend voor een steunzender in Hoogeveen voor hun zender 98.7 uit Smilde. De (steun) zender bevind zich dus nog geen 21km hemelsbreed van de hoofdzender die op maar liefst 279 meter hoogte hangt!! Ook de frequentie die in Hoogeveen in gebruik is genomen 98.9 ligt erg dicht tegen de hoofd frequentie waardoor er voor mensen net buiten Hoogeveen alleen nog maar meer verstoring plaats zal vinden, maar dat is niet belangrijk blijkt wel weer.

Omroep vereniging Veendam vroeg voor Radio NL op 6-3-2014 een (steun) zender aan in Oosterwolde. Ook hier staat de hoofd zender in Smilde wat neerkomt op nog geen 12km hemelsbrede afstand (onbegrijpelijk). Volgens ons inzien had een optimalisatie van het huidige antenne systeem al voldoende geweest om voldoende signaal te krijgen 12km verderop, maar goed wie zijn wij??

Bij deze wensen wij alle mensen die even buiten Hoogeveen en Oosterwolde wonen en willen luisteren naar deze stations, maar ze door verstoring van hun eigen hoofd zender niet kunnen ontvangen veel sterkte toe. Jullie weten bij deze dus dat niet een piraat de storing veroorzaakt maar de legale stations zelf.

PS: wanneer er bij het Agentschap Telecom nog een vacature vrij is voor het beoordelen van aanvragen, weten wij nog wel mensen die betere optimalisatie opties kunnen bedenken!!

Trefwoorden: (steun) hoogeveen oosterwolde zender<< Terug