Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3482

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Station M.P.F. ook nog uit de lucht gehaald gisteren!! punt 15 Mar 2015 20:46
2015-03-15-IMG-20150315-WA0009.jpgGister middag zaterdag 14 maart werd ook station Mega Piraten Festijn (MPF) rond 14:12u nog uit de ether gehaald. Het station zond uit ter gelegenheid van het Mega Piraten Festijn in Borger wat gisteravond voor de 12e keer werd georganiseerd. Elk jaar wordt voorafgaand aan dit evenement een uitzending gehouden door een aantal piraten.

Helaas werd dit keer de uitzending bruut onderbroken door het Agentschap Telecom. De heren Jelle Russchen en Albert de Boer waren hier binnen 5 minuten weer verdwenen, wat zo snel was dat ze niet eens op de foto vastgelegd konden worden. Waarschijnlijk heeft één van de heren een slechte ervaring opgelopen met de piraten in die omgeving, aangezien ze er als angsthazen weer vandoor zijn gegaan na het ontmantelen van de zender.

Er werd uitgezonden met een mobiele mast die onbemand stond opgesteld op grond van het veilinghuis dat eigendom is van de Rabobank te Borger. De mast  had een hoogte van zo'n 18 meter en er was 1 enkele ross antenne in de top gemonteerd. De zender was een enkele mosfett die een vermogen van zo'n 300watt naar de antenne stuurde. Ondanks het lage vermogen en masthoogte kwam het signaal nog een heel eind weg op de 95.1mhz.

Het Mega Piraten Festijn zal voor de piraten achter het station ondanks alles vast weer gezellig zijn geweest!!

Trefwoorden: station mega piraten festijn<< Terug