Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3511

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Kort maar Krachtig door BNA uit de lucht gehaald punt 27 Jun 2015 15:34
2015-06-27-IMG-20150627-WA0102.jpgZaterdagmiddag rond de klok van half drie is de zender KmK (Kort maar Krachtig) door de BNA (het Duitse AT) uit de lucht gehaald. De Nederlandse piraat had de zender en mast in Duitsland geplaatst om zo de acties van het AT te ontlopen. Helaas mocht dit weinig baten, aan het einde van de ochtend kwam het BNA in beeld rondom Emlichheim en werden ze al snel gespot in de omgeving van de zender. Na waarschijnlijk een overleg op het politiebureau in Emlichheim is er besloten om tot actie overgegaan.

Rond de klok van half drie is de zender gesitueerd in een zeecontainer uitgeschakeld, dit met hulp van de plaatselijke politie en brandweer, de laatste aanwezig om de container te ontdoen van zijn sloten. Ondanks de preparatie van de container was de klus relatief snel geklaard door de brandweer.

Ondanks alle stampei en het grote aantal aanwezigen vanuit de overheid is slechts de laptop, sturing en de tussentrap meegenomen door de mensen van de BNA, alle overige onderdelen waaronder de gebruikte mast en zender zijn inmiddels weer in het bezit van het station. Voor foto's van het hele gebeuren kun je HIER terecht. Namens het gehele EPC team succes met de eventuele wederopbouw.

[Update: zo 18:20 uur]

Trefwoorden: zender bna<< Terug