Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3524

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Groot machtsvertoon voor een dubbele Mosfet punt 04 Sep 2015 15:23
2015-09-04-ztqHTLA - Imgur.jpgDat onbemande opstellingen een fenomeen beginnen te worden in de etherpiraten wereld is al een tijd duidelijk en dat het Agentschap Telecom er niet altijd evengoed mee om kan gaan des te meer, van klimmen in telecommasten zonder valbescherming tot het neerhalen van complete bomen niet is te gek voor de heren. Gisteren was het opnieuw raak en werd er weer eens een onbemande locatie opgeruimd na ruim drie maanden iedere week een uitzending.

Dit maal was het raak rondom de grens van Overijssel en Gelderland en ging het om een een dubbele Mosfet met een geschat vermogen van 650 watt en een mast van plusminus 18 meter die op zijn beurt weer in een boom was geplaatst, mede door de hoogte en waarschijnlijk de ophef rondom eerdere acties zag het AT zich genoodzaakt om voor deze ontmanteling de plaatselijk Politie en Brandweer in te schakelen. Uitgerukt met meerdere politie auto's en een ladderwagen van de brandweer werd het geheel uit de boom gehaald op een enkele audio-kabel na.

Tijdens de actie zijn alle spullen inclusief zender, antenne en de aggregaat meegenomen. Of en wanneer het station terugkomt in de ether is nog onbekend al zal dit echt niet de laatste onbemande actie zijn! Alsnog succes met een mogelijk vervolg namens het EPC team en voor de nieuwsgierigen, hier staan de foto's.

Trefwoorden: onbemande<< Terug