Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3538

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drie piraten uit de lucht op één morgen in Twente! punt 24 Oct 2015 14:32
2015-10-24-7LASbKu.jpgWaar de normale burger op zaterdag vrij is of zijn geld in de beunhaas tijd verdiend is het voor het Agentschap Telecom de hoogste tijd om piraten uit de lucht te halen. Vanmorgen was het raak in Twente waar een drietal stations de klos waren, het ging dit keer om de stations Brekdeer FM (94.50MHz), De Buisgigant (95.00MHz) en Studio de Toekomst (97.30MHz).

Het laatste station was bezig met een speciale uitzending als voorprogramma op de Twentse Piraten Party die morgen in Rossum plaats zal vinden. De mast en zender waren gesitueerd op eigen grond nabij de keet en hierdoor kan het station binnenkort de bekende brieven van het Agentschap verwachten. Inmiddels heeft het station middels de 97.30MHz zijn uitzending weer hervat.

De overige twee stations maakten gebruik van een 'onbemande' installatie waardoor het voor de ambtenaren niet mogelijk was om boetes uit te delen. Om deze trend een halt toe te roepen is bij de Buisgigant de mast en zender in beslag genomen. Bij de Brekdeer mast wachten agenten nog steeds (14:30 uur) op het AT voor ze verdere stappen ondernemen. Zeer waarschijnlijk zal hier ook het nodige ijzerwerk in beslag genomen worden.

Of en wanneer de overige twee stations De Toekomst achternagaan en terugkeren op de band is nog onbekend. In verband met lopende zaken staan er (nog) geen foto's van de Brekdeer online op EPC, foto's van de inbeslagname bij de Buisgigant zijn hier te vinden. Namens het EPC team succes aan alle drie de stations!

Trefwoorden: stations brekdeer buisgigant station mast<< Terug