Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3578

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel De opname stream is gevuld met nieuwe opnames! punt 05 Apr 2016 10:49
2016-04-05-89060ee2-a6f4-41e9-b08c-19c9df3121aa.jpgBijna anderhalf jaar na de introductie van onze 'opname stream' draaide er nog steeds het zelfde setje opnames met daarbij een aantal 'foute opnames' die onder andere ruis bevatten. Eerder vandaag is er een nieuwe set aan opnames toegevoegd en zijn alle oude opnames verwijderd. Op het moment van schrijven zijn er 24 opnames aanwezig in de cyclus, dit aantal zal de komende dagen gestaag aangevuld gaan worden.

De manier waarop de opnames opgehaald worden voor de stream is veranderd waardoor we de mogelijkheid hebben om tussendoor vaker de opnames te wijzigen, we zullen dan ook met regelmaat nieuw werk toevoegen. Hierdoor zal er vanaf heden weer een gevarieerd aanbod te horen zijn. De opnames zijn ook ditmaal weer afkomstig van Piratenopname.nl, mocht je zelf een toevoeging hebben voor zowel de 'opname stream' als de opname website kun je contact opnemen met M.D. hier op Etherpiraten!

Rest ons enkel nog iedere luisteraar veel luisterplezier toe te wensen en eventuele op of aanmerkingen ontvangen we graag als reactie op dit bericht!

Trefwoorden: opnames<< Terug