Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
358

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Rechten over internetradio...vervolg punt 19 Jun 2002 14:16
Inmmiddels is duidelijk geworden dat de acties van de diverse internetradio stations niet tot nauwelijks effect hebben gehad. De CARP ( Copyright Arbitration Royalty Panel ) is nog steeds van mening dat maar lieftst 20% van de opbrengsten moeten worden afgedragen aan de platenmaatschappijen en andere belanghebbenden. De in de haast opgerichte website : saveinternetradio.org is op een aantal fronten bezig dit 'kwaad' te bestrijden. Zowel webcaster, luisteraars als de media worden opgetrommeld en kunnen via deze site hun mening ventileren!

Naast de bekende mailinglists en messageboards is het nu ook mogelijk om direct via een brief de verkozen leden van het congres aan te schrijven. De brief is overigens in een drietal versies beschikbaar. De short en sweet versie (600 woorden), de middle ground versie (1000 woorden) en de complete brief met 1500 woorden waarin ook de achtergronden worden belicht.

Kortom, bezoek de site eens en laat jezelf eens informeren, want over een paar jaar zal het hier in Nederland ook wel weer een feit zijn dat er betaald dient te worden voor muziek op of via het internet.

http://www.saveinternetradio.org

Trefwoorden: brief<< Terug