Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3582

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drommelse Jongens weer de klos! punt 25 May 2016 20:04
2016-05-25-IMG_7457.JPGAfgelopen donderdagavond was het weer eens raak in de locatie van Nieuwleusen (Gemeente Dalfsen, Provincie Overijssel). Zoals elke donderdagavond waren de "Drommelse Jongens" weer te horen via de 95.90MHz met een enkele CX die zijn vermogen kwijt kon op 1 enkele antenne die was bevestigd in een uitkijktoren in de omgeving van Nieuwleusen. Toen de zender nog maar eventjes aanstond was er direct al een BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) op locatie en heeft de politie ingeschakeld. Binnen een half uur stond het er ook vol met veel politie. 

Toen de politie op de hoogte was van wat er aan de hand was werd ook meteen het Agentschap Telecom ingelicht en het was de beurt aan Bert Pryt om in actie te komen en naar Nieuwleusen af te reizen. Na ongeveer 2 uur was ook Bert Pryt aanwezig namens het Agentschap Telecom om de Enkele CX inclusief stuurzender, de computer met dongel en de aggregaat af te koppelen en mee te nemen in de Volkswagen Golf.

Enkele foto's van de inbeslagname zijn te zien door hier te klikken.

Namens het team van Etherpiraten.com wensen wij de Drommelse Jongens succes met de wederopbouw en tot volgende week donderdag!

Foto's: Etherpiraten.com / Dalfsennet.nl

Trefwoorden: nieuwleusen<< Terug