Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3588

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel AT maakt korte metten met de Hans en Alie Radiow punt 23 Jun 2016 20:50
2016-06-23-gUWiYj0.jpgRond de klok van vijf uur vanmiddag was het weer zover, opnieuw een signaal vanuit de locatie Manderveen (gemeente Tubbergen, provincie Overijssel), ditmaal afkomstig van de Hans en Alie Radiow. Middels de 94.50MHz was in een groot gedeelte van Twente en omstreken het signaal waar te nemen. Helaas mocht het feest dit maal niet heel lang duren want rond de klok van zeven uur was het AT ter plaatse, dit maal de heren Brouwer en Nijland ondersteunt door de plaatselijk politie die maar wat graag namen van passanten had opgenomen.

Blijkbaar was er tijd genoeg en hadden de heren ondanks de tropische temperaturen de puf om het geheel is goed te molesteren, blijkt maar weer dat een AT'er met een slijptol in de hand een aardig eind komt qua degelijk sloopwerk. Ditmaal moesten onder andere de CTE antennes, de zender, de motor en de koppelbalk het ontgelden, door of ingeslepen maar het meeste lijkt helaas onbruikbaar na deze actie's. Als slotstuk is een groot gedeelte van de mast op ongecontroleerde wijze naar beneden gehaald.

Tijdens de actie heeft het AT een zelfbouw sturing, de computer gebruikt voor het geluid inclusief dongel en de buis van een Elenos T2000 meegenomen, de overige delen zoals de kapotte antenne's en de defecte mast zijn voor schroot achtergelaten in een zandpad nabij de Duitse grens. Namens het EPC-team gecondoleerd met het verlies en inmiddels heeft het station laten weten binnenkort weer retour te verschijnen op de 3-meter-band! Voor de foto's van de achtergelaten onderdelen kun je hier terecht.

Trefwoorden:<< Terug