Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3602

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Ootmarsumse Piraatjes weer eens de klos! punt 03 Nov 2016 15:42
2016-11-03-CwV0kPhXcAAavWe (1).jpgIn de dagen voor de ​'Koale kermis" is het een traditie geworden dat er signaal vanuit Ootmarsum (gemeente Dinkelland, provincie Overijssel) te horen is in en om de stad, dit jaar waren het opnieuw de 'Ootmarsumse Piraatjes' die middels de 95.00MHz te horen waren. Helaas mocht het (1e) feest niet al te lang duren ditmaal, na wat kleine technische problemen begon het gebeuren op woensdagavond en binnen 24 uur was het al gebeurd met de eerste opstelling.

Geassisteerd door de plaatselijke Politie en de mensen van Vitens (Waterbedrijf) was het Agentschap telecom even voor 13:00 uur vanmiddag aanwezig om de dubbele MOSFET met een geschat vermogen van 600 watt samen met de bijbehorende sturing in beslag te nemen. Het geheel was net als de voorgaande keren geplaatst op de oude watertoren die samen met de Kuiperberg een geschatte hoogte van 80 meter boven NAP haalt. Naast de gebruikte zender met sturing en de antenne's is eveneens de computer inclusief internet dongel in beslag genomen.

Ondanks de overwinningstweet van de plaatselijke wijkagent zijn de piraatjes uit Ootmarsum inmiddels weer te beluisteren op de 95.00MHz in de wijde omgeving. Namens het gehele EPC-team gecondoleerd met het verlies en succes de komende dagen, we hebben een aantal foto's online gezet die je hier kunt bekijken!

Trefwoorden:<< Terug