Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3629

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Tennet haalt zender uit hoogspanningsmast te Enschede! punt 23 Jul 2018 10:20
2018-07-23-Boefjes.jpegEerder vanmorgen is er door de firma Tennet een einde gemaakt aan de uitzending van station 'Boefjes van Enschede', het station was de laatste dagen actief middels de 94.50MHz en te horen in een groot gedeelte van Overijssel en Drenthe. De mensen achter het station hadden een zender met bijbehorende onderdelen geplaatst bovenin een hoogspanningsmast parallel aan de snelweg A35 richting Enschede (Overijssel).

Tijdens de actie van Tennet (aanwezig met drie personen) zijn een tweetal antennes, de computer en een relatief goedkope sturing in beslag genomen. Dit nadat de onderdelen eerst op vakkundige wijze uit de mast waren gegooid. De zender (goed voor plusminus 2000 watt) zelf en de dongle voor het internetsignaal zijn weer in handen van het station.

Inmiddels heeft Etherpiraten.com via meerdere kanalen vernomen dat de 'Boefjes' met zekerheid terug zullen keren op de 3-meter-band! Namens het gehele EPC-team succes met de wederopbouw de komende dagen, we hebben een aantal foto's online gezet die je hier kunt bekijken!

Trefwoorden: station<< Terug