Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3630

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drukke dag voor Agentschap Telecom in Overijssel! punt 29 Aug 2018 07:15
2018-08-29-WhatsApp Image 2018-08-28 at 1.42.47 PM.jpegHet leek gisteren wel weer als vanouds met het Agentschap Telecom, een drietal stations moesten het ontgelden en konden door toedoen van de BOA's de uitzendingen (tijdelijk) staken. Van een geknipte/doorgeslepen coax in Saasveld (gemeente Dinkelland, provincie Overijssel) tot een weggenomen dongle en uitgezette zender in Staphorst (eveneens provincie Overijssel) bij station 'Platenboer'. De meest opvallende actie was wederom voor de 'Boefjes van Enschede' die er ditmaal voor kozen om een 2000 watt sterke zender in de wijk Deppenbroek te Enschede (Overijssel) te positioneren.

In Enschede maakte het AT in samenwerking met een aantal politieagenten en de woningstichting de volledige opstelling buit, naast de zender gingen onder andere de antenne's, de gebruikte computer met dongle en overige onderdelen mee met het AT danwel de Woningcorporatie Domijn. In Saasveld hadden de mensen achter het station 'Soasels Trio' dat draaide sinds zondagavond middels de 94.50MHz meer geluk, hier was het slechts de coax die in tweeen ging. Door het gebruik van een 'koppelstuk' kon de uitzending binnen een kwartier weer hervat worden vanaf dezelfde locatie.

Bij station 'Platenboer' was het slechts de dongle die meegenomen werd terwijl de rest van de opstelling ook volledig 'voor het  grijpen' stond, waarschijnlijk is het AT hier gestoort door omstanders (en het bijkomende risicio (?)) waardoor het slechts om een kleine buit ging. Dit station heeft na de actie de gebruikte spullen weggehaald om een groter verlies te voorkomen. Aan EPC is inmiddels bevestigd door alle 3 stations dat er binnenkort een nieuwe uitzending zal volgen! Voor een aantal foto's van de verschillende acties kun je hier terecht.

Trefwoorden: dongle zender station at<< Terug