Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3658

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Studio Tik van de Meule brand volledig af punt 31 Oct 2020 12:00
2020-10-31-TVDM-EPC.jpegAfgelopen nacht werd de brandweer van Vollenhove gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw. Ter plaatse bleek het te gaan om een keet, en wel de studio van piratenstation "Tik van de Meule" uit de locatie Sint Jansklooster (Gemeente Steenwijkerland, Overijssel). Bij aankomst waren de vlammen in de verre omgeving al te zien aldus de brandweer op Facebook.

"De keet stond onder bomen en tegen een paardenstal aan. In de stal waren nog een aantal paarden aanwezig. De bewoners hebben zelf de paarden naar buiten kunnen krijgen en wij hebben de paardenstal kunnen behouden. Helaas is van de keet niets meer over."

Tijdens de brand zijn zoals hierboven geschreven alle bezittingen verloren gegaan waaronder honderden vinyl-singles en overige apparatuur benodigd voor een uitzending op de vaste en mooiste dinsdagavond van de week. Als tegemoetkoming voor de geleden schade is er inmiddels een "crowdfunding" opgezet die op het moment van schrijven ruim 335 donaties heeft ontvangen met een gezamelijk bedrag van bijna € 10.000.

Wil je ook bijdragen en de heren van station "Tik van de Meule" een hart onder de riem steken dan kan dat via deze LINK. Een tweetal foto's en de overige informatie van de Brandweer zijn te vinden op de Facebook-pagina.

Trefwoorden: brandweer keet<< Terug