Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
369

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Knallend optreden Lucas & Gea punt 24 Jun 2002 18:42
BEILEN - Een bierstunt van een supermarkt in Beilen is in de nacht van vrijdag op zaterdag flink uit de hand gelopen. Een ruzie tussen twee personen op de parkeerplaats bij de supermarkt mondde uit in een massale vechtpartij toen het beschonken publiek zich ermee ging bemoeien.

Voor het midzomernachtfeest in Beilen deed de plaatselijke supermarkt kratjes bier voor 5 euro per stuk van de hand. Om ongeveer twee uur 's nachts waren er ongeveer duizend van verkocht. Volgens de politie werd het goedkope bier ter plaatse opgedronken, ook al omdat bij de supermarkt een concert werd gegeven door het in het noorden populaire piratenmuziek-duo Lucas & Gea.

Toen twee personen het met elkaar aan de stok kregen, sloeg de vlam in de pan. De politie was met tien mensen ter plaatse om de vechtende partijen uit elkaar te houden, wat uiteindelijk lukte. Er is niemand aangehouden.

De supermarkteigenaar, die een vergunning voor de nachtelijke stuntverkoop had, sloot na overleg met de politie om drie uur de deuren. Het bier was toen nog niet uitverkocht.

Bron: http://www.nu.nl

Trefwoorden: beilen supermarkt bier<< Terug