Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
417

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Forum Gebruik punt 21 Aug 2002 19:03
Helaas, het is weer zover. Na een tijd goed te zijn gegaan, is het de laatste tijd weer flink raak op de forums van Etherpiraten.com. Uit verschillende delen van het land, krijgen wij mailtjes met het verzoek of wij niets aan het gedrag van bepaalde personen kunnen doen, omdat dit vaak als zeer storend wordt gezien. En dat kan, en is, nooit de bedoeling geweest van onze forums.

Daarom gaan wij vanaf vandaag de forums weer beter in de gaten houden. Alle users die zich niet aan de disclamer kunnen houden, zullen zonder pardon een waarschuwing krijgen. Mocht een user na een waarschuwing weer de fout in gaan, dan wordt de account gesloten.

We vertrouwen er echter op dat dit niet nodig hoeft te zijn. We zijn met z'n allen met een gezamelijke hobby bezig, namelijk Etherpiraterij. Laten we daarom de forums gebruiken om elkaar te helpen in plaats van elkaar naar beneden te halen.

Het gebruik van de forums, zoals het staat beschreven in de disclamer zullen wij hier nog een keertje plaatsen. De volledige disclamer kan op de site zelf bekeken worden na het inloggen, linkermenu, helemaal onderaan.

Forums

Deze zal intensiever in de gaten worden gehouden op taalgebruik, laster en het op stoken van mensen. Ook hier behouden wij ons het recht users voor onrechtmatig gebruik van de forums te bannen en de posting(s) te verwijderen. De misbruiker zal middels Email op de hoogte gesteld worden en bij herhaling zijn account kwijtraken !!!

Hopend op een weer gezellige forum gebruik, met vriendelijke groet,

Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: forums disclamer<< Terug