Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
460

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel KG ontvangst wedstrijd punt 07 Oct 2002 14:31
Dat de Korte Golf (KG) steeds meer gewaardeerd wordt, blijkt wel aan de hoeveelheid berichtgevingen en ontvangstrapporten op deze site. En voor deze mensen gaat A.I.R. (Associazione Italiana Radioascolto), een DX groep uit Italiƫ, een ontvangst wedstrijd houden, vanwege het 10 jarige bestaan van het piraten nieuws in hun maandbald, waaraan iedereen aan mee kan doen. De bedoeling is om zoveel mogelijke piratenzenders te ontvangen volgens deze simpele voorschriften:

- Luisterperiode is van 31 Oktober 12:00h UTC tot 3 November 24:00h UTC
- Elke piratenzender (met een eigen zender of via een relay) mag worden beluisterd voor minimaal 15 minuten, op elke frequentie op de MG en KG en in elke taal
- Er moeten minimaal 5 stations worden beluisterd en elk station maar 1x in je log schrijven
- De logs moeten het volgende bevatten voor een correcte indentificatie: frequentie, datum, tijd in UTC, naam van het station, taal, signaal sterkte in de SINPO code en programma details (welke platen er worden gedraaid, jingles, aankondigingen)
- Vertel welke ontvangers en antenne's je hebt gebruikt tijdens deze periode om te luisteren
- En als laatste, het inschrijf bedrag is 2 IRC's, 3 dollars of 3 Euro

Tijdens deze periode zullen er speciale luisterposten zijn, die zelf ook alle piratenactiviteit in de gaten te houden, zodat 'men' geen valse ontvangst rapport kunnen indienen.

Elke deelnemer krijgt zo wie zo een mooie diploma en onder alle deelnemers worden fraaie prijzen verloot. De logs moeten voor 30 November naar het volgende adres worden gestuurd met het inschrijfgeld:

PECOLATTO Bruno
Pirate News
Casella Postale 1
I - 10080 VALPRATO SOANA (TO) - ITALY

Wij van Etherpiraten.com gaan het zelf ook proberen en wensen alle DXers alvast een goed ontvangst.

Trefwoorden: ontvangst utc 3<< Terug