Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
581

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel En hier het verhaal...Muziek paleis punt 15 Jan 2003 18:58
"De muziek-paleis is een club om niet meer te vergeten, hoe groot en hoe druk het altijd was, het werd met de week drukker en drukker, met bijna 7000 LEDEN!. Een club wat niet meer in te halen was qua drukte en grootte is mij in 1 klap ontnomen. Ontelbare uren wat ik ermee bezig geweest en ben dag en nacht ben ik ermee bezig geweest samen met de beheerders. Oftewel : beter teamwerk was er niet!. Op 11 januari jl. werd de club opgeheven door de Clubmaster. De reden daarvan was dat er muziek in de geplaatste bestanden bevond. Andere clubs hebben dit overigens nog steeds en zijn hiervoor niet opgeheven.

Waarschijnlijk is het jaloezie van anderen omdat de club in een relatief korte periode tot enorme aantallen leden is uitgegroeid. Maar goed dat is gepraat achteraf....en willen wij zeker niet de schuld op afschuiven. Ik ben diep en diep teleurgesteld dat de club weg is, 'het spel is over' waren de woorden van biggle de clubmaster.

Het is jammer dat zo'n grote club word op geheven met gemiddeld een bezoekers aantal van 2000 per dag en daarom wil ik mijn beheerders Spidy en Wokkel bedanken voor de fijne samenwerking. Door deze goede samenwerking, met keer op keer de nieuwste cd's op de club, is muziek-paleis met de beste muziek zo groot geworden.

De club heette eerder altijd Ether Piraten Henri voor reactie kun je reageren op j.hop2@chello.nl is tevens msn adres."

Groeten Henri

Club weer geopend?
Het bier is nog niet te verkrijgen in het clubhuis, maar gelukkig is de club al wel weer geopend, sinds een tweetal dagen is het weer mogelijk om albums te downloaden via je favoriete club!!! Kortom......go for it!

Trefwoorden: club<< Terug