Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
604

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Radio Hi-Tec uit de lucht !! punt 28 Jan 2003 19:56
Afgelopen Zaterdag, 25 Januari, is rond 22:35h de Brabantse etherpiraat Radio Hi-Tec uit ether verwijderd. De medewerkers achter het station hebben het bezoekje van Dhr. Haverkate van het Agentschap Telecom op een electronisch papiertje gezet, die je nu exclusief kunt lezen op Etherpiraten.com:

Zaterdag om 22:35 was de Hr Haverkate op ons adres aanwezig. We werden "live" aangetroffen, en dus een teken van actie voor de Hr Haverkate om de zender in beslag te nemen. We mochten hem zelf loskoppelen, en hij gaf het teken dat dit dus de zender was. Hij moest echter toch even "praten", het bleek dan ook dat hij de mengtafel mee wou nemen, pfff weer 5000 ballen, maarja als troost mochten we hem zelf ontkoppelen. Toen wou hij nog iets hebben waar we onze laatste plaat op gedraaid hadden, de computer zei hij, ik zei nee de CD speler, ook die wou hij hebben, dus wij het frontplaatje (bedieningspaneel) losgekoppeld, wat ze daar nou mee moeten, we weten het nog steeds niet. Als laatste wou die dan ook nog de microfoon, bij deze dan de studiomicro.

Toen kregen ik nog een preek over het internet verhaal 2 jaar geleden op etherpiraten.com (NvdR: deze is nog steeds te lezen onder het kopje interviews), dit vond hij echt niet leuk. Mijn antwoord, ik was nogal pissig over het niet terecht uit de lucht uithalen, we zaten er immers niet in, maar goed zand erover dit is immers al uitgevochten voor de rechtbank, de HR Haverkate doet gewoon zijn werk, en wij vonden hem dit keer echt schappelijk!!! Onze dank hier voor, namens de gehele Hi-tec Crew.

Een goeie man dus verder, we hebben dan ook alles uitgepraat, en hij verliet met een goed gevoel de studio, wij iets minder, maar al gauw hebben we het naast ons neer gelegt, we zijn er tenslotte goed van afgekomen, voor de kenners die weten wat er bij de Hi-Tec staat, je moet er niet aan denken. Onze schade is momenteel al 15000 gulden, toch iets meer als 10000 gulden als eerder berekent de HR Haverkate.

De toekomst:
Frontje voor de Pioneer is alweer bestelt, nieuwe mengtafel is ook alweer bestelt, we wilden toch al een nieuwe, maar eigenlijk niet op deze manier. Zender, hier geven we geen informatie over, immers ook het Agentschap Telecom leest mee. Plannen: A.s. Woensdag gaan onze internet uitzendingen gewoon weer door, op de FM zaten we toch al heel weinig, en zou nu wel eens definitief kunnen stoppen, immers op internet hebben we veel meer reacties, nog steeds ruim 600 luisteraars op een avond, en heel veel buitenlandse reacties, ze kunnen ons immers met beeld en geluid volgen. In de loop van de jaren is het internet streamen enorm veel gegroeid, en gaan ons daar dan ook voor 100 procent op richten, eigenlijk net als we altijd al deden, de FM band was voor ons gewoon testen. Ik vind het jammer dat ze dat ons niet gunnen maar helaas, ook als je weinig in de lucht zit, kunnen ze je gewoon pakken.

Verder wil ik nog een oproepje doen aan alle internet luisteraars, die deze beruchte Zaterdag hebben geluisterd, want de complete inval is live op internet geweest, dus we hopen dat 1 van de 400 luisteraars dit toevallig heeft opgenomen. Op de server bleek dus dat er op het moment van de inval 400 on-line zaten. We hebben al veel reacties gehad maar helaas niemand die het heeft opgenomen, dus mocht je het hebben, mail ons dan even, alvast bedankt!!!!

Dit was het dan weer, voor de internet uitzendtijden surf gerust naar onze website. Iedereen succes met de hobby, en kijk uit, ze zijn momenteel heel erg bezig!!!! Greetz, The Hi-Tec Crew

Trefwoorden: hitec haverkate hr zender wou internet zaten reacties luisteraars<< Terug