Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
625

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Mascotte Internet Radio punt 14 Feb 2003 00:26
Aanstaande Zondag, 16 Februari, heeft Mascotte Internet Radio een speciale uitzending. Tijdens de live uitzending heeft het station een interview met Antonio, bekend van o.a 'Conchita' en 'Dit is de laatste nacht'. Hij zal samen met Joke de presentatie van de uitzending doen. En wie weet zal hij ook nog live zingen. De uitzending begint om 11:00h, Antonio zal om 12:00h aanwezig zijn. Heeft u vragen voor Antonio mail ze door aan Mascotte Internet Radio. Meer informatie over dit alles leest u op de Mascotte website.

Ook is er door enkele luisteraars van Mascotte Internet Radio een fanclub opgericht. Meer informatie over de fanclub, kunt u verkrijgen door een Emailtje te sturen.

Mascotte Internet Radio is 24h per dag, 7 dagen in de week te beluisteren met nonstop de beste Nederlandstalige muziek. Maar op elke Dinsdagavond, Donderdagavond, Vrijdagavond en Zondagmiddag zijn er ook live uitzendingen met verzoekjes. Luister dus eens mee met de grootste uit Oost Nederland, Mascotte Internet Radio. Veel luisterplezier !!

Trefwoorden: mascotte internet radio uitzending live antonio<< Terug