Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
662

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten Voetbal punt 09 Mar 2003 12:35
De eerste dinsdag van april is het weer zover, Studio Denakker en het Veronicateam organiseren dan weer net als voorgaande jaren een bijzondere voetbalwedstrijd. Dit keer met 5 man van het Veronicateam en 5 man van het Denakkerteam tegen 11 man van het Agentschap Telecom. De doelman van het piratenelftal is Jannes, bekend van oa de hit Ga Maar Weg.

Deze wedstrijd die niemand mag missen zal plaatsvinden in sport en businesscentrum Meerdijk in Emmen en zal geleid worden door niemand minder dan Piet Paulusma bekend van Radio en TV. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur op de eerste dinsdag van april. De toegang is geheel gratis !!

In de pauze zal er een optreden plaatsvinden van Henk Wijngaard en na de wedstrijd zullen Jannes, Lucas & Gea Hulshof en Henk Wijngaard de avond - ongeacht de uitslag - afsluiten met een spetterend optreden.

Deze wedstrijd zal tevens worden uitgezonden als herhaling door TV Drenthe en SBS6. Voor piratenzenders die graag dit evenement willen promoten, is een speciaal spotje gemaakt, die hier te downloaden is.

Trefwoorden: wedstrijd<< Terug