Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
685

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 23 Mar 2003 13:09
Na een dag van rust voor de heren van het gehate Etherflits Team, ging men weer op pad om enkele illegale radiozenders uit de lucht te halen.

Op Donderdag 20 Maart was het de beurt aan Piraten Team Marienberg, bestaande uit het A-Team, Boerschop Team en Radio Arkan. De bedoeling was om hun jaarlijkse marathon te draaien via de 98.7 FM, maar lang mocht de pret niet drukken. Rond 20:30h kwam Dhr. W. van Essen van het Agentschap Telecom langs voor een werkbezoekje en nam de zender in beslag. Maar het piratenteam was niet voor één gat te vangen en kwamen dezelfde avond nog weer terug aan de band, hetzij met noodapparatuur. De sterke arm der wet dacht echter hier anders over en Dhr. B. Muller haalde voor de tweede keer binnen 24 uur, op Vrijdag 21 Maart rond 10:00h, het station uit de lucht. Helaas was dit voor Piraten Team Marienberg de genadeklap en hield het voor gezien. Wel gaat men door met het houden van hun piratenfeest, waar iedereen van harte welkom is in Cafe 't Spoorhuis te Marienberg.

Tot nu toe waren alle Etherflits actie 'klappen' in Twente uitgedeeld. Hier werd eergisteren, Vrijdag 21 Maart, verandering in gebracht. Uniek FM uit Weiteveen, Drenthe, werd rond 22:00h uit de lucht gehaald. Niet letterlijk, maar telefonisch. Men had Uniek FM wederom uitgepeild en meldde de eigenaar van het station dat zijn dwangsom per heden verbeurd werd verklaart. Dit wil zeggen dat Uniek FM nu een straf van 2250 Euro boven het hoofd hangt. Tijdens een telefoongesprek met Etherpiraten.com verklaarde Uniek FM wel weer te zullen wederkeren, alleen wanneer kon men op dit moment nog niet zeggen. Wordt vervolgd dus....

Gisteren, Zaterdag 22 Maart, werd rond 10:30h de illegale radiozender Hawai uit Usselo, na 17 uur te hebben gedraait, uit de ether verwijderd. Dhr. Heemskerk van het Agentschap Telecom nam de zender in beslag. De eigenaar van het illegale radiostation heeft te kennen gegeven om weer terug aan de band te komen, na de etherflits actie die nu in ons land heerst.

Trefwoorden: etherflits team illegale lucht marienberg fm dhr uniek<< Terug