Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
755

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 01 May 2003 21:59
De media blijft aandacht geven aan de Nederlandse Etherpiraterij. In de Hoogeveense Courant van afgelopen Vrijdag, 25 April, stond er een artikel met het kopje: 'Fors geweld bij oprollen etherpiraten'. Het artikel kan hier bekeken worden.

Afgelopen Donderdag, 24 April, bracht ook het NOS journaal een item over de piratenzenders in Nederland. Het audio gedeelte hadden wij al geschikbaar gesteld, maar veel mensen wilden ook graag het video gedeelte zien. Deze kan nu hier gedownload worden.

Dat steeds meer mensen en bedrijven achter de Nederlandse Etherpiraten gaan staan, blijkt wel uit de vele reacties die worden ontvangen. Ook heeft een onbekende firma belangenloos voor het Veronica Team, deze promo gemaakt. Deze promo komt van dezelfde hand als die van de TegenFlits promo eerder deze maand.

De regionale TV zender van Drenthe was ook op de hoogte van de terugkeer van het Veronica Team, getuige dit bericht op TV Drenthe Tekst vandaag, Maandag 28 April.

Voor de mensen die het nog niet weten, vanavond, Maandag 28 April, tussen 18:00h en 18:30h, zal op RTL4 ook aandacht besteed worden aan de Nederlandse Etherpiraterij. Kijken dus !!

Trefwoorden: nederlandse promo<< Terug