Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
769

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Huishoudelijke Medeling punt 08 May 2003 21:12
Wij zien ons genoodzaakt een Koop / Verkoop policy op te stellen aangezien een aantal gebruikers het Koop en Verkoop forum misbruikt voor andere doeleinden dan de opzet, namelijk het door particulieren incidenteel vragen en aanbieden van producten.

Het Koop en Verkoop forum mag niet meer door handelaren gebruikt worden, of particulieren die zich als handelaar opstellen. Handelaren verwijzen wij graag naar onze promotie mogelijkheden.

Wat houdt dit nou eigenlijk in ?? Advertenties van handelaren worden verwijderd. Ook wordt het doorlinken naar websites via het Koop/Verkoop forum niet meer mogelijk.

Door deze policy weten we dat we de normale gebruiker/aanbieder benadelen, dat wij waarschijnlijk commentaar op deze actie krijgen, maar op dit moment zien wij geen andere oplossing. Ook Etherpiraten.com kost helaas geld en wij zijn van mening dat een handelaar een kleine bijdrage kan betalen voor het promoten van zijn en/of haar product. Maar wees gerust, Etherpiraten.com is en blijft een non banner- en popup website !! We hopen dat de normale gebruiker/aanbieder begrip heeft voor deze situatie.

Trefwoorden: koop forum handelaren<< Terug