Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
78

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Storm en wateroverlast teisteren zenders punt 28 Dec 2001 22:01
De storm die sinds gister over ons land waait heeft niet alleen handenvol werkt geleverd aan de politie en brandweer, maar ook voor de diverse station die daarvoor hun uitzendingen ( al dan niet tijdelijk ) moesten staken.

SCHAGEN-Vanwege een technische storing hebben we helaas de uitzendingen moeten stoppen via fm 99.60 op de lokatie waar onze hoofdzender stond opgesteld kregen we te maken met waterlekkage waarna er kortsluiting ontstond in de zender we hopen zo spoedig mogelijk terug te keren en wel in de loop van januari daarnaast zal DIGITAAL HIT FM tevens de kortegolf uitzendingen starten op de AM 6210 KHz op de 48 meterband. Ondanks dit alles wensen wij iedereen een gezond 2002.

KLAZIENAVEEN-Momenteel is studio Denakker uit Veenoord en het Kerstteam uit Klazinaveen uit de lucht, ik vermoed door storm? Er was harde wind en een hagel bui eerst Denakker en vijf minuten later het Kerstteam uit de lucht. Beide statioins liggen in de zelfde straal waar het weer is langs getrokken, wel is momenteel het Zwerversteam uit omgeving hoogeveen op de 95.5 in de ether

Trefwoorden: uitzendingen<< Terug