Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
794

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Oproep !! punt 26 May 2003 22:10
Sinds de bekendmaking van de nieuwe frequentie indeling, die Zondag 1 Juni in gaat, krijgen we veel vragen over welke frequenties nu nog bruikbaar blijven voor de Nederlandse Etherpiraterij. We zijn er inmiddels achtergekomen dat het erg moeilijk gaat worden om een frequentie te vinden, waar we een groot deel van Nederland mee kunnen beslaan. Dus landelijk draaien wordt erg moeilijk. Maar dat neemt niet weg dat er geen vrije frequenties overblijven om op te blijven draaien.

Bij deze willen wij graag iedereen oproepen, voornamelijk de bedreven luisteramateurs, om vanaf Zondag 1 Juni de band af te zoeken naar vrije frequenties in eigen regio en deze naar ons te mailen. Vermeld er dan wel bij uit welke lokatie je komt, wat voor ontvangst apparatuur je hebt gebruikt en uiteraard de vrije frequenties. Wij gaan dan proberen om deze gegevens op één handige pagina neer te zetten, zodat iedereen gelijk weet, welke frequentie in hun regio vrij is gebleven.

Dus nogmaals de oproep, om vanaf Zondag 1 Juni alle vrije frequenties uit eigen regio naar ons te mailen voor een handig overzicht, waar we hopen volgende week een begin van online te kunnen zetten. Alvast bedankt !!

Trefwoorden: frequentie zondag 1 frequenties regio<< Terug