Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
863

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel TwenteKanaal uit de lucht !! punt 01 Sep 2003 20:12
Vamiddag, Maandag 1 September, is één van de sterkste piratenzenders van Nederland het zwijgen opgelegd. De uit Rossum afkomstige etherpiraat TwenteKanaal kreeg vanmiddag onverwacht een werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Dhr. H. Nijland nam namens het 'Etherflits' Team delen van de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten gewoon door te zullen gaan. Sterker nog, TwenteKanaal gaat proberen om vanavond rond 19:00h weer retour aan de drie meterband te zijn, met het gebruikelijke vermogen of misschien wel meer.

Voor de mensen die het toch niet kunnen ontvangen, zal Etherpiraten.com de luisterpost te Twente op de bekende frequentie zetten, 97.10 FM, zodat er ook via de stream meegeluisterd kan worden. De stream is hier te vinden.

Een geluidsfragment van de laatste minuten van TwenteKanaal is hier te beluisteren, met dank aan onze collega's van www.twentssignaal.com.

Update: De uit Rossum afkomstige Station TwenteKanaal kwam rond 19:30h weer retour aan de band met een nieuwe zender op de 97.10 FM. De eerste 'kuiersessie' is hier te beluisteren, met wederom dank aan onze collega's van Twents Signaal. Tevens kan er via de stream geluisterd worden naar TwenteKanaal. De stream is hier te beluisteren.

Trefwoorden: twentekanaal stream beluisteren<< Terug