Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
914

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Contact Radio is niet meer !! punt 20 Oct 2003 13:04
Afgelopen nacht, Maandag 20 Oktober, ging voor de laatste keer de zender uit, de zender van Contact Radio uit Arnhem. Al 27 jaar verzorgde de etherpiraat al zijn programma's. Maar helaas moet het station de handdoek in de ring gooien. Met een dwangsom van 67.500 Euro boven het hoofd, is het voor de medewerkers achter het station niet meer op te brengen om door te gaan.

Emotioneel namen de DJ's afscheid van de luisteraars en draaiden hun laatste plaatjes. Artiesten kwamen voor de laatste keer langs om hun steun te betuigen en een laatsts aktie werd nog ondernomen. Door luisteraars op te roepen om met auto's naar het adres van de burgemeester van Arnhem te gaan, probeerden ze voor de laatste keer nog steun van de overheid te krijgen. Berichtgeving over deze aktie was vandaag, Maandag 20 Oktober, te lezen op de teletext van Omroep Gelderland, welke hier te bekijken is. Tevens werden vandaag 2 stukken gepubliseerd in de Gelderlander, de regionale krant van Gelderland. Deze zijn hier en hier te bekijken.

Voor de mensen die het definitieve einde van Contact Radio hebben gemist kunnen de laatste 13 minuten van Contact Radio hier beluisteren. Voor meer informatie, zie de Contact Radio website.

Trefwoorden: contact radio<< Terug