Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
936

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Inbraken in draaiketen !! punt 03 Nov 2003 23:45
De laatste paar weken worden de piraten in Twente opgeschrikt door een serie inbraken in de draaiketen. Radio Biscaya uit Saasveld en Radio Ab-Normaal uit Hertme kregen enkele weken geleden onverwacht bezoek van lieden die het nodig vinden om de keet open te breken en spullen mee te nemen. Bij de Biscaya werd o.a. een zender gestolen.

Vorige week werd er ook ingebroken in de draaikeet van de Roze Bende uit Denekamp. Hierbij werd een equalizer en de motor van de mast gestolen. De leden van de Roze Bende verzoeken diegene die de spullen in zijn bezit heeft om binnen twee weken de spullen weer terug te leggen, of anders neemt de Roze Bende contact met u op.

Wij van Etherpiraten.com betreuren dit soort acties. Wij als zogenaamde etherpiraten hebben het al moeilijk genoeg met de overheid. Waarom moet men elkaar het ook nog moeilijk maken ?? Ondanks de eventuele meningsverschillen hier en daar, kan het niet zo zijn, om zich te verlagen tot dit soort praktijken. We hopen dan ook dat dit niet nog vaker gaat voorkomen.

Trefwoorden: spullen roze bende<< Terug