Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
950

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Gezocht: Piraten Stickers punt 18 Nov 2003 22:56
Iedereen kent ze vast nog wel, heeft zelf een aantal liggen of misschien wel zelf een aantal laten maken, piraten stickers. Stickers van een piratenzender. In de jaren 80 had praktisch iedere piratenzender wel een sticker, tegenwoordig kom je ze eigenlijk alleen nog maar tegen in het Noord-Oosten van het land.

Op aanraden van verschillende mensen, waaronder Vrij Twente uit Rossum, willen wij met iets nieuws beginnen. We willen gaan proberen zoveel mogelijk stickers te verzamelen van hedendaagse piratenzenders. Deze gaan wij inscannen en plaatsen op de website. We zullen zelfs een afdeling maken met stickers uit de jaren 80, met o.a. stickers van Oompie Koerier, Stille Genieter en de zender Starsky.

Alleen hebben we daar wel hulp bij nodig. Wij roepen iedereen op, om ons een sticker van jullie piratenzender op te sturen. Het postadres waar het heen gestuurt kan worden, kan verkregen worden door een Emailtje te sturen naar ons.

Uiteraard gaat de zon niet voor niets op, dus zijn wij ook bezig met het laten maken van Etherpiraten.com stickers. Zodra deze gedrukt zijn, krijgt iedereen van ons, indien een adres wordt opgegeven met het sturen van een sticker, twee Etherpiraten.com stickers van ons terug. Eén voor eigen gebruik, maar de ander kan je maar beter bewaren. Daar gaan wij nog een leuke actie mee doen, met als codewoord: Actie StickerFlits. Wat het precies inhoudt, wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

Dus, iedere piratenzender die eigen stickers heeft, laat het ons weten en stuur ze op !!!

Trefwoorden: stickers piratenzender sticker sturen<< Terug