Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
990

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Twente Kanaal - Etherpiraat van het jaar 2003 !! punt 31 Dec 2003 00:46
Afgelopen avond, Dinsdag 30 December, werd de 'Etherpiraat van het jaar 2003' bekend gemaakt. Onder draaiende camera's van de regionale omroep, RTV Oost, werd tijdens de live uitzending bekend gemaakt dat de uit Rossum afkomstige etherpiraat, Station Twente Kanaal, door de bezoekers van Etherpiraten.com was verkozen tot Etherpiraat van het jaar 2003. Naast een bokaal en overlevingspakket, werd er ook een station song, gezongen door De Stemmingmakers, aan de leden van Twente Kanaal uitgereikt. Tevens zal er voor Twente Kanaal een website worden gemaakt door Allround Graphix.

Voor mensen die de bekendmaking hebben gemist in de live uitzending van Station Twente Kanaal, kunnen hier en hier de uitreiking als nog horen. Tevens zullen de radio en TV interviews met de regionale omroep RTV Oost zo spoedig mogelijk ter download beschikbaar worden gesteld.

Langs deze weg willen wij onze sponsors De Stemmingmakers en Allround Graphix hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Ook willen wij iedereen bedanken voor het stemmen op zijn en/of haar favoriete piratenzender, want zonder jullie zou ons jaarlijkse verkiezing er niet zijn geweest !!

En dan nu de volledige Top 5 van de verkiezing 'Etherpiraat van het jaar 2003':

1: Twente Kanaal - Rossum - 263 stemmen
2: Veronica Team - Borger - 116 stemmen
3: Breekijzer - Leeuwarden - 98 stemmen
4: Ronalisa - Damwoude - 53 stemmen
5: Radio 95 - Hoogeveen - 24 stemmen

Trefwoorden: station twente kanaal stemmen<< Terug