Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1028

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 11 Feb 2004 20:34
Afgelopen Maandag, 9 Februari, werd rond 16:00h de illegale radiozender Tommy Cooper uit de ether verwijderd. De uit Klazienaveen afkomstige Etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. Walraven. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten in de toekomst weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Gistermiddag, Dinsdag 10 Februari, werd rond 16:00h de illegale radiozender Rikkert FM uit de lucht geplukt. De uit Azelo afkomstige Etherpiraat was met zijn eerste uitzending bezig, toen Dhr. T. Brouwer namens het Agentschap Telecom de pas gekochte zender in beslag kwam nemen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten ooit wel weer aan de band te zullen verschijnen.

Op de zelfde middag, Dinsdag 10 Februari, werd ook de illegale radiozender Pittbull FM uit de ether gehaald. De uit Enschede afkomstige Etherpiraat moest ook zijn zender inleveren bij Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Naast de inbeslagname, werd ook de dwangsom verbeurd verklaard. Het is op dit moment onbekend of de piraat weer aan de drie meterband zal verschijnen.

De afgelopen dagen werden weer bij verschillende piratenzenders in het land de dwangsom verbeurd verklaard. Dit gebeurde op Vrijdag 7 Februari bij de De Ideale Combinatie uit Rijssen, op Zaterdag 8 Februari bij de Struisvogel uit Overdinkel en bij de Bosjager uit Manderveen. Op Dinsdag 10 Februari moesten ook de Mexico uit Den Bosch en zoals eerder vermeld, de Pittbull uit Enschede er aan geloven. Van deze zenders is het onbekend of men weer aan de band zullen verschijnen. Alleen de Mexico uit Den Bosch blijft door gaan zoals ze dat altijd al deden, 24h/dag en zeven dagen in de week.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr agentschap telecom zender verschijnen dinsdag 10<< Terug