Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1221

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Friese Piratenzenders uit de lucht !! punt 22 Nov 2004 10:35
Het afgelopen weekend waren meerdere piratenzenders uit Friesland de klos, vanwege de grote ijverheid van het Agentschap Telecom:

Op Zaterdag 20 November, werd rond 14:00h de illegale radiozender Waddenzee uit de ether verwijderd. De uit Blija afkomstige etherpiraat was bezig met een uitzending ter promotie van een feestavond, toen Dhr. S. Annema de gebruikte zender in beslag kwam nemen. Of de geheime zender weer aan de drie meterband zal verschijnen, is op dit moment niet bekend.

Later deze dag, Zaterdag 20 November, werd de illegale radiozender Dikke Zeeman voor de derde keer uit de ether geplukt. De uit Drachten afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft te kennen gegeven gewoon door te zullen gaan met het brengen van illegale radio uitzendingen.

Op Zondag 21 November, werd rond 13:45h de illegale radiozender Vuurtorenwachter het zwijgen opgelegd. De uit Houstigehage afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. J. Russchen. Lang heeft het noodgedwongen zwijgen niet geduurd, na een paar uur was de geheime zender weer terug aan de drie meterband. De woordvoerder heeft te kennen gegeven gewoon door te zullen gaan. Meer informatie en foto's van de inbeslagname kunnen gevonden worden op de website van de Vuurtorenwachter.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr gebruikte zender<< Terug