Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1225

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Groot onderhoud Server ten Einde !! punt 26 Nov 2004 15:42
Bij deze willen wij jullie melden dat alle werkzaamheden aan onze server nu voorbij zijn. Enige weken lang hebben wij aan onze site gesleuteld om enige wijzigingen aan te brengen en om onze site stabiel te laten lopen en zo te houden. Hierdoor is hij ook enkele momenten van verschillende dagen off-line geweest hiervoor onze excuses nog!!

Vandaag Vrijdag 26-11-2004 is de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden en heeft onze server een nieuwe DNS gekregen. Het gevolg hiervan kan zijn dat onze site tijdelijk off-line kan zijn omdat alle internet providers dit in hun systeem moeten wijzigen, en dit neemt eenmaal wat tijd in beslag en wij kunnen hier helaas niks aan doen!! Het ligt er dus aan hoe snel de provider van jou internet is met het doorvoeren van de wijzigingen.

Na enige weken van werkzaamheden en enkele keren off-line van de website werkt hij nu gelukkig weer helemaal tot behoren en kunnen we de feestdagen met goeie hoop tegemoet zien.

Rest ons iedereen veel surf plezier te wensen op de website en gebruik hem waarvoor hij bedoeld is om het zo voor iedereen plezierig te houden!!

Met Vriendelijke Groet,

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: werkzaamheden site offline<< Terug