Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1493

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Veldwachter uit de lucht !! punt 11 Apr 2006 22:50
Vanavond, 11 April 2006, Is de uit Hallum afkomstige etherpiraten Veldwachter uit de ether gehaald. De heren van het Agentschap Telecom waren toevallig vanavond eens op ronde en passeerde ook het dorpje Hallum op hun ronde. Helaas voor de veldwachter waren ze net op het verkeerde moment aan de band dus en moesten ze naar nog maar sinds een paar maanden draaien de fabriekszender R&S inleveren bij de heren.

Tegen 20:15 kwam het Agentschap Telecom de studio binnen en even later ook nog 2 Politie Agenten, althans 1 volleerd agent en een stage loper. Toen alle papieren in moesten worden gevuld mocht het programma gewoon voort gezet worden van het Agentschap Telecom. Ook werd de piraat gevraagd of hij er bezwaar tegen had of nog een agent met een stage loper die ook in de beurt reden even langs mogen komen om wat ervaring op te doen bij een inbeslagname.

Toen Alle papieren in waren gevuld en de 2 andere agenten waren gearriveerd werd de uitzending beëindigd en werd de zender in beslag genomen. Helaas voor de jongen van de sterke arm moest ze dit maal dit bewijzen omdat de zender in de kelder stond opgesteld.

De piraat heeft ons telefonische laten weten in de toekomst wel weer aan 3 meterband te verschijnen !!

Trefwoorden: agentschap telecom<< Terug