Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2800

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Artikel over etherpiraten in de Spits !! punt 05 Apr 2011 10:04
Vanmorgen verscheen in de gratis krant "de Spits" een artikel over etherpiraten.
Volgens het Agentschap Telecom zijn er de laatste 8 maanden 1300 waarschuwingsbrieven uitgedeeld en zijn er inmiddels 29 bekeuringen van € 2500,- opgelegd.

Volgens het Agentschap Telecom hoort de piloot "Frans Bauer" in de cockpit (wordt door 99,9% van de piraten niet eens gedraaid) i.p.v. de luchtverkeersleiding en wordt contact van hulpdiensten verstoord (die voor 99% gebruik maken van het digitale C2000 systeem). Ook zouden calamiteiten zenders als Radio 1 en de regionale omroepen worden verstoord.

Volgens ons zou het Agentschap Telecom bovenstaande beweringen in de media iets moeten gaan bijstellen om nog geloofwaardig over te willen komen, want deze beweringen hebben we al te vaak gelezen.
Tevens wordt er door zeker 90% inmiddels gebruik gemaakt van fabrieksapparatuur die soms nog beter van kwaliteit zijn dan die van de regionale omroepen.
Ook wordt door piraten veel geïnvesteerd in de techniek als audio processing om zo aan alle normen zoals het stokkemasker te kunnen voldoen.

Al met al is het artikel toch positief te noemen aangezien "de Spits" ook piraten heeft benaderd, om te vragen naar hun mening en dit redelijk goed heeft verwoord. Wel worden we weer afgeschilderd als "zuipende figuren", maar daar wennen we inmiddels wel aan want ook dat lezen we vaker natuurlijk (net of de rest van Nederland nooit alcohol nuttigt op b.v. een verjaardag of andere gelegenheden als je bij elkaar zit).

Het volledige artikel is te lezen op de website van "de Spits" op pagina 6 & 7.

Trefwoorden: spits artikel volgens agentschap telecom piraten<< Terug