Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
744

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 22 Apr 2003 19:18
Het paasweekend is achter de rug. De band was toch aardig gevuld, ondanks het verhoogde risico van het Agentschap Telecom. Maar helaas zijn er ook weer slachtoffers gevallen:

Het eerste slachtoffer was het Pitalo Team uit Schoonoord. Het station werd afgelopen Zondag, 20 April, rond 10:00h uit de ether verwijderd. De heren van het Agentschap Telecom nam de gebruikte zender in beslag. Of het Pitalo Team weer snel retour komt, is op dit moment onbekend.

De Palingboer uit Almelo werd dit weekend voor de 35e keer uit de lucht gehaald. Op Zondag 20 April was hij nog geen drie kwartier aan de band, of hij werd rond 16:50h wederom uit de lucht gehaald door het 'Etherflits Team'. De nieuwe zender werd in beslag genomen. De Palingboer was voor het eerst weer retour aan de band sinds de laatste inbeslagname. Wel heeft de Palingboer ons telefonisch laten weten gewoon door te zullen gaan.

Niet alleen in het Noord-Oosten van Nederland werden slachtoffers gemaakt, ook in Zuid-Holland, in het Westland was het Agentschap Telecom actief. Gisteravond, Maandag 21 April, werd rond 21:00h een einde gemaakt aan de paasuitzendingen van Mayhem FM. Het station was sinds Zaterdagavond, 19 April, in de lucht. Helaas werd vlak voor het einde van de uitzendingen, de zender in beslag genomen. De zender stond op een flatgebouw in Poeldijk. Mayhem FM heeft ons laten weten het voorlopig rustig aan te doen. Maar terug komen zullen ze zeker doen.

Ondanks de berichtgevingen op andere websites, is de Kleine Veronica uit Borne niet uit de lucht gehaald afgelopen Zaterdag. De Kleine Veronica heeft ons telefonisch laten weten wel heel veel geluk te hebben gehad. Het Agentschap Telecom was namelijk al wel in de straat gesignaleerd en op dat moment hebben de medewerkers achter het station de zender uit gezet. Heel veel geluk dus voor de Kleine Veronica, maar de zender hebben ze dus nog.

Trefwoorden: band agentschap telecom station zender beslag palingboer lucht gehaald veronica<< Terug