Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
770

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 09 May 2003 22:44
De afgelopen dagen zijn er wederom weer een aantal illegale radiozenders door de heren van het 'Etherflits' Team uit de lucht gehaald.

Op Donderdag 1 Mei viel het doek voor de Tijdbreker uit Enschede. Naast zijn vierde keer dwangsom verbeurd verklaring, werd er bij de piraat ook een inval gedaan door de heren van het Agentschap Telecom. Alle apparatuur werd in beslag genomen.

De Stille Genieter uit Almelo was één van de piraten die onlangs op de 'koffie' waren gegaan bij Dhr. Nijland van het Agentschap Telecom. Of het nu wel of niet goed bevallen was, Dhr. Nijland deed het zelfde terug en wel op Maandag 5 Mei. Tijdens dit werkbezoekje, nam hij alle apparatuur in beslag en de dwangsom werd verbeurd verklaart.

Afgelopen Dinsdag, 6 Mei, werd Buffel FM uit De Lutte uit de ether verwijderd. De heren van het Agentschap Telecom nam de zender rond 22:00h in beslag. Het is op dit moment onbekend wanneer het station weer te beluisteren zal zijn.

Gisteren, Donderdag 8 Mei, kwam de Sirocco en de Lady uit Ommen, enkele uren na zendersluiting erachter dat zijn dwangsom verbeurd was verklaart. In plaats van het normaal in beslag nemen van de zender, zoals anderhalf jaar geleden, krijgt hij binnenkort een brief op de deurmat met een acceptgiro van 2250 Euro. De Sirocco en de Lady hebben ons telefonisch laten weten niet te zullen stoppen, al zullen de uitzendingen voorlopig tot een minimum worden gehouden.

Vandaag, Vrijdag 9 Mei, werd rond 18:40h de illegale radiozender Bellamy uit Arnhem uit de ether verwijderd. Voor de tweede keer binnen acht weken, werd bij het station alle apparatuur in beslag genomen. Bellamy heeft ons wel te kennen gegeven zo snel mogelijk retour aan de band te zijn.

Trefwoorden: heren dwangsom verbeurd agentschap telecom apparatuur beslag<< Terug