Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
811

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 17 Jun 2003 19:08
Het is een druk weekend geweest voor de heren van het Agentschap Telecom. Afgelopen Zondag, 15 Juni, werd rond 16:30h, de uit Deurningen afkomstige illegale zender Bernard FM uit de lucht gehaald. Dhr. W. van Essen nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Het nieuws heeft ons bereikt dat de zender toch binnenkort weer retour aan de band komt.

De uit Veen afkomstige etherpiraat Starlight FM kreeg op Zaterdag 14 Juni ook onverwacht bezoek van de heren van het Agentschap Telecom. Helaas hebben wij het station nog niet kunnen bereiken voor commentaar, maar we hopen zo spoedig mogelijk meer informatie te kunnen geven.

Afgelopen weekend heeft de zender Starsky uit Vroomshoop 24 uur lang zijn platen gedraaid via de 97.15 FM. Door vele betuigingen en verzoekjes via de telefoon, besloot men na de reguliere uitzendtijden door te gaan. Helaas is vandaag gebleken dat het Agentschap Telecom wederom de dwangsom van de Starsky verbeurd heeft verklaard. De piraat heeft nu de twijfelachtige eer om voor de vierde keer, sinds de start van actie Etherflits, de dwangsom verbeurd te zien gaan.

Trefwoorden: agentschap telecom zender fm<< Terug