Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
864

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 02 Sep 2003 18:57
De actie Etherflits van het Agentschap Telecom lijkt weer een beetje op te leven. De afgelopen paar dagen zijn weer enkele piratenzenders in Nederland door de sterke arm der wet uit de ether verwijderd:

Op Zaterdag 30 Augustus werd de uit Leeuwarden afkomstige etherpiraat Radio Master uit de ether gehaald. Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom nam de gebruikte zender in beslag. Het is op dit moment onbekend wanneer het station weer te beluisteren zal zijn.

Op Zondag 31 Augustus werd de uit Haaksbergen afkomstige geheime zender Gros Diesel het zwijgen opgelegd. De gebruikte zender werd door de heren van het Agentschap Telecom in beslag genomen. Het is op dit moment onduidelijk of de geheime zender weer retour zal komen op de drie meterband.

Tevens werd op Zondag 31 Augustus de uit Ootmarsum afkomstige Daiwa uitgepeild. De etherpiraat zag zijn dwangsom verbeurd verklaart worden. Ook van dit station hebben wij nog geen reactie op de vraag mogen ontvangen of men door gaat met het draaien van de Nederlandtalige muziek.

Trefwoorden: agentschap telecom afkomstige zender<< Terug