Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
954

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel BaHeNa uit de lucht !! punt 23 Nov 2003 18:54
Op Zondag 16 November, werd rond 16:00h de illegale radiozender BaHeNa het zwijgen opgelegd. De uit Baarle-Nassau afkomstige etherpiraat, die ook van naamsbekendheid geniet uit het verleden onder de naam Rodeo, heeft zijn gebruikte (??) zender in moeten leveren bij Dhr. S. Anema van het Agentschap Telecom.

Dat de inbeslagname niet gemakkelijk ging, blijkt wel uit het feit dat Dhr. Walraven van het Agentschap Telecom al op 19 Oktober j.l. had geprobeerd om de etherpiraat uit de ether te halen. Maar wat wel vaker het geval is voor het Agentschap Telecom, stond bij BaHeNa de zender ook over de grens, in Belgiƫ dus. Misschien een kado tip voor Sinterklaas, nieuwe wegenkaarten in de peilwagens ??

Wel was toen geprobeerd om de eigenaar over te halen om de zender vrijwillig af te staan, waar men geen gehoor aan heeft gegeven. Helaas voor de piratenzender, heeft het Agentschap Telecom daarna de hulp ingeroepen van hun Belgische collega's en kon zo op Zondag 16 November de etherpiraat alsnog uit de lucht gehaald. Of de BaHeMa nog retour komt aan de drie meterband, is op dit moment onbekend.

Trefwoorden: etherpiraat zender agentschap telecom<< Terug