Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1016

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Twentse Piraten uit de lucht !! punt 25 Jan 2004 19:15
Vandaag, Zondag 25 Januari zijn er verschillende piratenzenders uit Twente het zwijgen opgelegd:

Rond 13:15h, werd de illegale radiozender Stem van Twente uit de lucht gehaald. De uit Hellendoorn afkomstige Etherpiraat kreeg een werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten de mogelijkheden te zullen bekijken om retour aan de drie meterband te komen.

Rond 15:00h, werd de illegale radiozender Kroegje FM het zwijgen opgelegd. De uit omgeving Manderveen afkomstige Etherpiraat, draaide zijn platenprogramma net over de Duitse grens, waar Dhr. Adamski van de Duitse Agentschap Telecom, de gebruikte zender in beslag kwam nemen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten gewoon door te zullen gaan. Ook wou hij langs deze weg elke piratenzender die over de grens draait waarschuwen. 'Dhr. Adamski heeft tegen ons verteld dat ze de komende dagen in de buurt blijven rondrijden, omdat ze elke Nederlandse piratenzender eruit willen hebben', aldus Kroegje FM. Dus heren Piraten, wees gewaarschuwd !!

Rond 15:45h, werd de illegale radiozender Los FM uit de lucht gehaald. De uit Saasveld afkomstige Etherpiraat kreeg een werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer en Dhr. Walraven van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten in de toekomst gewoon weer retour aan de drie meterband te zullen komen.

Trefwoorden: rond illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr agentschap telecom gebruikte zender beslag woordvoerder station telefonisch fm<< Terug