Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1034

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 25 Feb 2004 22:36
Vorige week Dinsdag, 17 Februari, werd rond 20:00h de illegale radiozender Zwarte Kastelein uit de ether verwijderd. De uit Ruinerwold afkomstige Etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. W. van Essen. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Het is op dit moment onbekend of het station weder zal keren aan de drie meterband. Klik hier voor een foto van de inbeslagname.

Afgelopen Vrijdag, 20 Februari, werd rond 21:00h de illegale radiozender Nolan het zwijgen opgelegd. De uit Geesbrug afkomstige Etherpiraat werd verrast met een werkbezoekje van Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. De inbeslag genomen vier dubbele mosfet scheen te storen op de Engelse luchtvaart band. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten voorlopig rustig aan te doen.

Vandaag, Woensdag 25 Februari, werd rond 15:00h de illegale radiozender Koelkast uit de ether geplukt. De uit Nw. Weerdinge afkomstige Etherpiraat kreeg een werkbezoekje van Dhr. B. Muller. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Veel heeft het niet mogen helpen, korte tijd na het werkbezoekje was de Etherpiraat weer terug aan de band. De woordvoerder heeft ons ook telefonisch laten weten gewoon door te zullen gaan met het brengen van illegale programma's.

Ook werd vandaag, Woensdag 25 Februari, de illegale radiozender Atletico uit de ether verwijderd. De uit Surhuisterveen afkomstige Etherpiraat kreeg rond 17:00h een werkbezoekje van Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten het voorlopig rustig aan te zullen doen.

Naast de inbeslagnames, werden er ook weer twee dwangsommen verbeurd verklaart. Dit keer waren de illegale radiozenders Barbados uit Enschede, Dinsdag 17 Februari, en Vlokje uit Wirdum, Woensdag 18 Februari, de klos. Gezien de geschiedenis van de beide piratenzenders, zullen deze wel weer aan de drie meterband verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender ether afkomstige etherpiraat werkbezoekje dhr agentschap telecom gebruikte zender beslag station woordvoerder telefonisch woensdag<< Terug