Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1038

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 01 Mar 2004 18:04
Vorige week Maandag, 23 Februari, werd de illegale radiozender Silverspeed uit de ether verwijderd. De uit Klazienaveen afkomstige Etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. B. Muller van het Agentschap Telecom. De inval is gemoedelijk verlopen, de eigenaar van het station heeft zelf de zender in de auto van Dhr. B. Muller geplaatst. Wel heeft men aangegeven het voorlopig rustig aan te doen.

Op Dinsdag 24 Februari, werd de illegale radiozender Klapzoen het zwijgen opgelegd. De uit Oosterwolde afkomstige Etherpiraat zag zijn gebruikte zender in de kofferbak van het Agentschap Telecom verdwijnen. Het is onbekend wanneer de zender weer te beluisteren zal zijn.

Ook werd op Dinsdag 24 Februari de illegale radiozender Jagers Team uit de lucht gehaald. De uit Emmen afkomstige Etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de overheid. Wat het Jagers Team gaat doen in de toekomst, is ons onbekend.

Daarnaast moest op dezelfde dag, Dinsdag 24 Februari ook de illegale radiozender Bende van 8 er aan geloven. Dhr. T. Brouwer nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Lang heeft het zwijgen niet mogen duren. De uit Almelo afkomstige Etherpiraat is al weer aan de drie meterband gesignaleerd.

Op Vrijdag 27 Februari, werd rond 10:55h de illegale radiozender Nachtbreker, MonteVideo & Jammie FM uit de ether verwijderd. De uit Almelo afkomstige Etherpiraat moest zijn zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Of het station nog weer aan de drie meterband zal verschijnen, is ons onbekend.

Op Zaterdag 28 Februari, werd de illegale radiozender Boxtel FM het zwijgen opgelegd. De uit Boxtel afkomstige Etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Ook van deze zender weten wij niet of men nog retour komt in de toekomst.

Gisteren, Zondag 29 Februari, werden er twee illegale radiozenders uit de lucht gehaald door het Agenschap Telecom. Beide Etherpiraten zijn afkomstig uit Apeldoorn en zagen hun gebruikte zenders in de kofferbak verdwijnen van de heren van het Agentschap Telecom. Of de DMR en Forens Radio nog weer retour komen is ons onbekend.

Vorige week Woensdag, werd de illegale radiozender Koelkast uit de ether gehaald. De uit Nw. Weerdinge afkomstige Etherpiraat trok de stoute schoenen aan en was dezelfde dag weer terug aan de band. Helaas heeft het Agentschap Telecom dit ook gehoord en werd afgelopen Vrijdag, 27 Februari, hun dwangsom verbeurd verklaart.

Trefwoorden: illegale radiozender ether afkomstige etherpiraat gebruikte zender inleveren dhr agentschap telecom op dinsdag 24 zwijgen kofferbak verdwijnen onbekend gehaald<< Terug