Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1057

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 27 Mar 2004 00:29
Afgelopen Zondag, 21 Maart, werd rond 10:30h de illegale radiozender Black Scorpion uit de ether verwijderd. De uit Dokkum afkomstige etherpiraat kreeg tijdens de uitzending een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder heeft ons laten weten voorlopig rustig aan te zullen doen.

Afgelopen Woensdag, 24 Maart, werd de illegale radiozender Bloemfortuin het zwijgen opgelegd. De uit Kollum afkomstige etherpiraat kreeg voor meer dan de 20e keer een werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Dhr. J. Russchen nam hierbij de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft aangegeven gewoon door te zullen gaan met het brengen van illegale radio programma's. Ook werd op Woensdag 24 Maart de illegale radiozender Blauwe Doffer uit de lucht gehaald. De uit Meden afkomstige etherpiraat kreeg net zoals zijn collega's een werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Hierbij werd ook de gebruikte zender in beslag genomen. Het is onbekend of het station weer aan de drie meterband zal verschijnen.

Op Vrijdag 27 Maart, werd rond 19:15h de illegale radiozender Koestal het zwijgen opgelegd. De uit Hardenberg afkomstige etherpiraat kreeg een werkbezoekje van Dhr. Geertsen van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten in de toekomst weer aan de band te zullen verschijnen. Foto's van de inbeslagname zullen dit weekend nog volgen.

Ook zijn er de afgelopen week weer de nodige dwangsommen verbeurd verklaart. Vorige week Vrijdag, 19 Maart, werd de dwangsom van de illegale radiozender Vlokje uit Wirdum verbeurd verklaart. Dit gebeurde ook bij de uit Baflo afkomstige Windkracht 38. Dat de illegale radiozender Vlokje zich niet laat kennen, blijkt wel uit het feit dat deze zender afgelopen Woensdag, wederom een dwangsom verbeuring kreeg. Dus twee dwangsommen binnen een week. Gezien de geschiedenis van het station, zal de uit Wirdum afkomstige etherpiraat gewoon door gaan met het brengen van zijn programma's.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat werkbezoekje dhr agentschap telecom hierbij gebruikte zender beslag woordvoerder woensdag station<< Terug