Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1069

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 12 Apr 2004 12:49
Afgelopen Dinsdag, 6 April, werd rond 16:40h de illegale radiozender Kenwood uit de ether verwijderd. De uit Hoogeveen afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. Ebeltjes van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Of het station in de toekomst weer te beluisteren zal zijn is ons niet bekend.

Op Woensdag 7 April, was rond 20:00h de beurt aan de illegale radiozender Speedy om uit de lucht te worden gehaald. De uit Gemert afkomstige etherpiraat kreeg een werkbezoekje van de heren van het Agentschap Telecom, waarbij de gebruikte zender in beslag werd genomen. Of de geheime zender weer aan de band zal verschijnen is ons niet bekend.

Op Donderdag 8 April, werd de illegale radiozender Hitmachine uit de ether verwijderd. De uit Oosterwolde afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van de heren van het Agentschap Telecom. Of men weer retour komt aan de drie meterband is niet bekend.

Op Vrijdag 9 April, werd rond 10:00h de illegale radiozender R.V.T. het zwijgen opgelegd. De uit Rijssen afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft laten weten wel weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat werkbezoekje agentschap telecom gebruikte zender beslag op<< Terug